Kendinizi de dâhil edin – Konsey (Mesaj 120)

Mor Alev

Bizim çok sevdiğimiz harika bir şarkı isminiz var, “Ya Tanrı içimizden biriyse?” Biz bunu biraz değiştirirdik umarız yazarlarını gücendirmeyiz. Biz onu şöyle söylemek isteriz, “Ya Tanrı hepimizse?” Bunun gerçeği ifade ettiğini söylesek şaşırır mısınız?

Çünkü Tanrı, Yaratan, Kaynak, ya da İlahi olana ne isim vermek istiyorsanız, Var Olan Her Şey’dir. Şimdi, Var Olan Her Şey aynen Var Olan Her Şey anlamına gelir. Herkes O’dur. Sevdiklerinizi ve etrafında olmak bile istemediklerinizi kasteder. Asla bağlantıya geçemeyeceklerinizi de kasteder.

Bunu anlamak zor değildir, çoğunluk bununla hemfikir olmakta zorlanmayacaktır – zihinsel olarak. Bunu yaşamak, bunu uygulamak ise bazıları için biraz daha zordur, bazıları içinse imkânsızdır. Bunun sebepleri çok çeşitlidir ve çok eskiden beri süregelmektedir. Diğerlerinden öğrenilip kuşaktan kuşağa geçmiştir. Bu sebepler, eksiksiz her biri, korku temellidir ve korkan kişinin değer verdiği şeylerin evrende kısıtlı miktarda bulunduğu inancına dayanır. “Eğer o, onun birazına sahip olursa, benim için daha az miktarda kalacaktır.” “Yarının nasıl olacağını bilmiyorum…

View original post 414 kelime daha

Yorum bırakın