Ahtapot doğuran kadın

Tİ YAZAR


 

İngiltere’de 14-15 yaşlarındaki kız durup dururken hamilelik belirtileriyle hastaneye başvuru yaptı. İddiaya göre incelemelerde kızın hamile olmadığı karnında ahtapot olduğu anlaşıldı.

 

İngiltere’de yaşandığı iddia edilen olayda 14-15 yaşlarındaki bir kızda durup dururken hamilelik belirtileri başlayınca başına gelmeyen kalmadı. Karnı hafiften şişen kızın, kusma nöbetleri başladı. Sabahları yataktan da çok zor kalkınca annesi durumdan iyice şüphelenmeye başlayınca olay iyice büyüdü.

 

ANNESİNİ İKNA EDEMEDİ

Genç kız, annesine ısrarla hamile olmasının mümkün olamayacağını, çünkü hiç bir erkekle bu sonucu doğuracak kadar yakın temasta bulunmadığını iddia etti.

Fakat zaman geçtikçe kızın karnı büyümeye devam etti. Diğer belirtilerde de değişiklik olmadı. Annesi, ‘Bu yaşta kepazelik bu’ dese de kız hala hamile olmadığını söyledi.

Sonunda anne küçük bir kasabada yaşıyor olmalarına rağmen çıkacak söylentileri göze alarak kızını hastaneye götürdü. Ancak çekilen ultrasondan sonra kızın inkarlarında samimi olduğu anlaşıldı.

 

KARNINDAN AHTAPOT ÇIKTI

Çünkü karnında son derece büyük boyutlara ulaşmış bir tümör tespit edilince…

View original post 109 kelime daha

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s