Polpette di cavolfiore e cipollotto — Antonella Lallo

Originally posted on Sale Rosa: Ingredienti: 800 g di cavolfiore 1 cipollotto 1 uovo 2 cucchiai di pangrattato (più quello per la panatura) Sale, pepe 1 cucchiaio di parmigiano grattugiato Olio di semi (4 cucchiai) Procedimento: Sciacquate il cavolfiore e tagliate le cime, rimuovendo la parte più fibrosa. Fatele sbollentare in acqua bollente, leggermente salata,…

Polpette di cavolfiore e cipollotto — Antonella Lallo üzerinden

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s