RISOTTO VEGETALE VONGOLE E GAMBERETTI — Onda Lucana

RISOTTO VEGETALE VONGOLE E GAMBERETTI Tratto da: Onda Lucana® by Antonio Martinelli TEMPO DI PREPARAZIONE 40 MINUTI. Ingredienti per 4 persone: – 500 gr. di Riso; – 500 gr. di Gamberetti; – 500 gr. di Vongole (lupini di mare); – 1 Carota; – Sedano ; – 1 Cipolla; – 300 gr. di Pisellini; – Aglio; – Olio […]

RISOTTO VEGETALE VONGOLE E GAMBERETTI — Onda Lucana üzerinden

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s