Smorgasbord Blog Magazine – Italian Cookery with Silvia Todesco – Ricotta, almonds and amaretti tart: surprise your family with a new Thanksgiving dessert! — Smorgasbord Blog Magazine

There is no doubt that whilst the turkey is the king of the Thanksgiving dinner, dessert is also looked forward to with pleasure. This month, Silvia Todesco shares this delicious Ricotta, Almonds and Amaretti tart – wow… what a way to finish off this special annual feast. One of the many things that surprised me […]

Smorgasbord Blog Magazine – Italian Cookery with Silvia Todesco – Ricotta, almonds and amaretti tart: surprise your family with a new Thanksgiving dessert! — Smorgasbord Blog Magazine üzerinden

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s