Homemade Granola – With Grains, Seeds, Dried Fruits And All The Usual Suspects — My Dear Kitchen in Helsinki

First things first: I’ve always been “cheese & tomatoes in the breakfast” gal. Salty. And never porridge, muesli, something flakes or granola. But lately I’ve been trying new things.

Homemade Granola – With Grains, Seeds, Dried Fruits And All The Usual Suspects — My Dear Kitchen in Helsinki üzerinden

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s