National Vinegar Month…Coq Au Vin(V) and with a chook… — Retired? No one told me!

We are nearing the end of National vinegar month and what better way to end it with a Coq Au Vin made using Balsamic Vinegar…Coq Au Vin is a classic French dish and there are many versions and many cooks who think theirs is the most authentic and the best… However, it is all down […]

National Vinegar Month…Coq Au Vin(V) and with a chook… — Retired? No one told me!

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s